mouseover
Vakantie verhuur/week-end in OOSTDUINKERKE
drapeau anglais drapeau néerlandais
Studio alle comfort voor 4 personen
EN
FR

 

Beschrijving van de studio

Deze sectie zal later in goed nederlands worden vertaald

 

In een notendop: De flat is uitgerust met alle moderne comfort: magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, tv met veel kanalen. Breng je eigen eten en slapen linnen (lakens, kussenslopen of slaapzak). Afval moet worden afgevoerd in de kelder (-1).

 

Deze comfortabele zitslaapkamer van ongeveer 50 vierkante meter is gelegen op Oostduinkerke-bad. De kust ligt naast de aan de opbouw van elkaar gescheiden door een kleine duin.

 

Vanaf het balkon ziet u alle activiteiten die plaatsvinden op het grote strand of genieten van een drankje terwijl u kijken naar de zonsondergang (tafel en twee stoelen op het balkon).

 

Er is ruimte voor 4 personen. De bank om te bouwen tot 2 persoons bed en dat doet de kast-bed. De later moet worden geopend door een volwassene. De twee slapende zones kunnen worden gescheiden door een ondoorzichtig gordijn, dat loopt van vloer tot plafond.

Naast het gebouw vindt u tal van winkels, waaronder een bakkerij.

 

Veel restaurants zijn in de directe omgeving, en je zult gemakkelijk die gespecialiseerd zijn in schaal-en schelpdieren te vinden. Een van de beste viswinkel is Birger, (Valkestraat 7 - 8620 Nieuwpoort - Tel: 058/238013 - vishandel.birger@telenet.be). In andere fishwinkel, misschien is het een beetje duurder.

 

De kusttram gaat van de Franse grens tot de Nederlandse grens en loopt vaak. Wees ervan bewust dat als u niet beschikt over een reis-kaart kunt u betalen met de telefoon versturen van een SMS.

 

Op zaterdagochtend, kunt u de lokale markt te bezoeken in De Panne.

 

Er is een veilige parkeerplaats voor fietsen in de kelder.

 

U kunt op de foto's van de home page om ze te vergroten.

 

Het appartement is goed bereikbaar: vanaf de snelweg afrit Nieuwpoort duurt het ongeveer 9 minuten naar het gebouw parkeerplaats.

 

Sunset viewed from the balcony at Oostduinkerke Seagull flying